Helen  - Praktijk voor natuurgeneeskundig energetische therapie

WAKE-UP CALL 

ME-TIME weekend met cursus 'Wake-up Call' voor vrouwen met een burn-out of die tegen een burn-out aanzitten!

'Wij, Bianca Gelderblom en Helen Mus, komen in onze praktijken steeds meer vrouwen tegen die tegen een burn-out aanlopen of er al bijna inzitten. 'Wij zijn geschrokken van het grote aantal en willen graag iets voor deze vrouwen betekenen! Dus wij hebben onze koppen bij elkaar gestoken en een prachtig programma in elkaar gezet wat een heel weekend omvat.' 

Steeds meer mensen worden geveld door een burn-out. Op internet kun je de cijfers opzoeken, en dan valt het op dat vrouwen vaker een burn-out krijgen dan mannen. Maar die cijfers zijn allemaal gebaseerd op mensen die werken. Terwijl er ook mensen zijn die niet buiten de deur werken en een burn-out hebben, dus ook huisvrouwen/moeders (wat volgens ons de meest zware en vaak ook ondergewaardeerde baan ter wereld is!) kunnen een burn-out krijgen of overspannen raken. Het groeiende aantal burn-outs bij vrouwen is mogelijk te verklaren door de maatschappelijke veranderingen in de afgelopen decennia waardoor vrouwen meer stress blijken te ervaren en doordat vrouwen naast hun baan ook verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de opvoeding, het huishouden en soms ook nog mantelzorg. Tijd voor zichzelf is er nauwelijks nog! 

VOOR WIE IS DIT WEEKEND GESCHIKT
VROUWEN: met een burn-out of die er tegenaan zitten en die gehoor geven aan de wake-up call van hun lichaam. Want dat is een burn-out; een wake-up call!.
Vrouwen voor wie de “simpele”dagelijkse werkzaamheden al te veel zijn, die de meeste tijd moe zijn en het gevoel hebben stil te staan, die continu willen slapen of juist niet in slaap komen, die bewuster willen worden van hun sterke- en zwakke (schaduw)kanten waardoor ze beter in staat zijn hun grenzen te bewaken, die behoefte hebben aan ME time, die 'slaaf' zijn van hun eigen verantwoordelijkheidsgevoel, die uit de negatieve spiraal willen komen en die er klaar voor zijn om aan zichzelf willen werken. Voor vrouwen die de volgende extreme neigingen hebben: het liefst iedereen achter het behang willen plakken, de neiging hebben om een one-way-ticket te boeken naar Timboektoe, 'moord'-neigingen hebben en dromen van rust, etc

WAT KUN JE VERWACHTEN
Een leerzaam weekend vol tijd voor jezelf zonder verplichtingen. Samen gaan we onderzoeken/analyseren waar je tegen aanloopt. Wij zullen jou begeleiden om inzichten te krijgen in jezelf en jouw situatie, zowel in een 1 op 1 sessie met één van de therapeuten, als in groepsverband. Je krijgt handvatten en tips aangereikt om uit de burn-out te komen en hoe je herhaling kunt voorkomen. Je zult niet in 1 weekend uit je burn-out komen maar door je nu aan te melden voor de WAKE-UP CALL zet je al de eerste stap in je genezingsproces! Dus aarzel niet en geef je op!

INHOUD WEEKEND:
  • Zaterdag:  van 10:00 tot 17:00 uur de cursus 'Wake up Call'; de gehele dag koffie, thee en lekkers; een overnachting in een eigen kamer; een uitgebreide biologische Lunch en een   uitgebreid biologisch Diner (geef je voorkeuren bij je aanmelding aan zoals: vlees, vis, vegetarisch of een combinatie hiervan.
  • Zondag:  van 10:00 tot 17:00 uur de cursus 'Wake up Call'; de gehele dag koffie, thee en lekkers; een uitgebreid & biologisch ontbijt & lunch.

DEELNEMERS: minimaal 6, maximaal 8 deelnemers (bij minder dan 6 deelnemers zal de cursus niet plaatsvinden) 

LOCATIE: De 'VLEUGELSLAG'  Waaldijk 18 4171 CE Herwijnen

DATA:  zaterdag en zondag 16/17 mei 2020.(Opgeven vóór 16 april 2020!)

KOSTEN: €459,-p.p. Dit is inclusief: cursus 'Wake up Call' gegeven door twee ervaren therapeuten, overnachting in een eigen kamer, koffie, thee, lekkers, uitgebreid biologisch- ontbijt, lunch & diner.

Klik hier om je op te geven en voor meer info over het cursusweekend Wake-up Call. Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint