Helen  - Praktijk voor natuurgeneeskundig energetische therapieRETRAITE- WEEKEND VOOR VROUWEN!GEEF JE VANDAAG NOG OP!!

Compleet verzorgd retraite weekend, inclusief de cursus 'Wake-up Call', voor vrouwen met een burn-out of die tegen een burn-out aanzitten!

'Wij, Bianca Gelderblom en Helen Mus, komen in onze praktijken steeds meer vrouwen tegen die tegen een burn-out aanlopen of er al bijna inzitten. 'Wij zijn geschrokken van het grote aantal en willen graag iets voor deze vrouwen betekenen! Dus wij hebben onze koppen bij elkaar gestoken en een prachtig programma in elkaar gezet wat een heel weekend omvat.' 

Steeds meer mensen worden geveld door een burn-out. Op internet kun je de cijfers opzoeken, en dan valt het op dat vrouwen vaker een burn-out krijgen dan mannen. Maar die cijfers zijn allemaal gebaseerd op mensen die werken. Terwijl er ook mensen zijn die niet buiten de deur werken en een burn-out hebben, dus ook huisvrouwen/moeders (wat volgens ons de meest zware en vaak ook ondergewaardeerde baan ter wereld is!) kunnen een burn-out krijgen of overspannen raken. Het groeiende aantal burn-outs bij vrouwen is mogelijk te verklaren door de maatschappelijke veranderingen in de afgelopen decennia waardoor vrouwen meer stress blijken te ervaren en doordat vrouwen naast hun baan ook verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de opvoeding, het huishouden en soms ook nog mantelzorg. Tijd voor zichzelf is er nauwelijks nog! 

VOOR WIE IS DIT WEEKEND GESCHIKT

VROUWEN: met een burn-out of die er tegenaan zitten en die gehoor geven aan de wake-up call van hun lichaam. Want dat is een burn-out; een wake-up call!.
Vrouwen voor wie de “simpele”dagelijkse werkzaamheden al te veel zijn, die de meeste tijd moe zijn en het gevoel hebben stil te staan, die continu willen slapen of juist niet in slaap komen, die bewuster willen worden van hun sterke- en zwakke (schaduw)kanten waardoor ze beter in staat zijn hun grenzen te bewaken, die behoefte hebben aan ME time, die 'slaaf' zijn van hun eigen verantwoordelijkheidsgevoel, die uit de negatieve spiraal willen komen en die er klaar voor zijn om aan zichzelf willen werken. Voor vrouwen die de volgende extreme neigingen hebben: het liefst iedereen achter het behang willen plakken, de neiging hebben om een one-way-ticket te boeken naar Timboektoe, 'moord'-neigingen hebben en dromen van rust, etc

WAT KUN JE VERWACHTEN

Een leerzaam weekend vol tijd voor jezelf zonder verplichtingen. Samen gaan we onderzoeken/analyseren waar je tegen aanloopt. Wij zullen jou begeleiden om inzichten te krijgen in jezelf en jouw situatie, zowel in een 1 op 1 sessie met één van de therapeuten, als in groepsverband. Je krijgt handvatten en tips aangereikt om uit de burn-out te komen en hoe je herhaling kunt voorkomen. 
Je zult niet in 1 weekend uit je burn-out komen maar door je nu aan te melden voor de WAKE-UP CALL zet je al de eerste stap in je genezingsproces! 
Dus aarzel niet en geef je op!


LOCATIE:
De 'VLEUGELSLAG'  Waaldijk 18, 4171 CE Herwijnen

DATA:
HET WEEKEND DAT GEPLAND STOND OP 16 EN 17 MEI WORDT IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS VERSCHOVEN NAAR: zaterdag en zondag 10 en 11 oktober 2020. (Opgeven vóór 10 september).

INHOUD WEEKEND:
  • Zaterdag:  van 10:00 tot 17:00 uur de cursus 'Wake up Call'; de gehele dag koffie, thee en lekkers; een overnachting in een eigen kamer; een uitgebreide biologische Lunch en een   uitgebreid biologisch Diner (geef je voorkeuren bij je aanmelding aan zoals: vlees, vis, vegetarisch of een combinatie hiervan.
  • Zondag:  van 10:00 tot 17:00 uur de cursus 'Wake up Call'; de gehele dag koffie, thee en lekkers; een uitgebreid & biologisch ontbijt & lunch.

KOSTEN: €459,-p.p. Dit is inclusief: cursus 'Wake up Call' gegeven door twee ervaren therapeuten, overnachting in een eigen kamer, koffie, thee, lekkers, uitgebreid biologisch- ontbijt, lunch & diner.
DEELNEMERS:minimaal 6, maximaal 8 deelnemers (bij minder dan 6 deelnemers zal de cursus niet plaatsvinden) 
Klik hierom je op te geven voor  het retraite- weekend. 
~
DE THERAPEUTEN

Wij, Bianca Gelderblom en Helen Mus, komen in onze praktijken steeds meer vrouwen tegen die tegen een burn-out aanlopen of er al bijna inzitten. 'Wij zijn geschrokken van het grote aantal en willen graag iets voor deze vrouwen betekenen! Dus wij hebben onze koppen bij elkaar gestoken en een prachtig programma in elkaar gezet wat een heel weekend beklijft.'

WIE ZIJN WIJ

Bianca Gelderblom is 52 jaren jong en leidt praktijk Cureris met veel succes. Zij is erkend therapeut en Registertherapeut BCZ®. Na jaren in de hulpverlening te hebben gewerkt met jongeren, ouderen en ex-gedetineerden, heeft zij studie en ervaring gebundeld in een veelzijdige praktijk, die nu officieel al ruim 13 jaar bestaat. Dit betekent een behandelervaring van 20 jaar en inmiddels alweer 28 jaar werkzaam in de hulpverlening! 'Praktijk Cureris' is uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige natuurgeneeskundige praktijken in de omgeving. Zie voor verdere info: Over...

Helen Mus is 48 jaar en werkt sinds 2011 in haar eigen praktijk voor natuurgeneeskundig energetische therapie. Na het behalen van haar diploma van de 4 jarige opleiding energetische therapie aan het HJBC in 2014 heeft zij de titel als erkend registertherapeut. Daarna heeft zij nog vele diverse scholingen gevolgd op uiteenlopende gebieden waaronder o.a: Hypno- en Regressie therapie, Hooggevoeligheid herkennen en begeleiden, Dorntherapie en Breuss massage, Stress en Burnout, Narcisme, Positieve Psychologie, etc. Al deze opgedane kennis heeft zij samen met haarlevenservaring gebundeld in haar bloeiende praktijk “ Helen”. Naast mensen (van 0 tot 99 jaar) met diverse psychische en fysieke klachten, behandelt zij ook huisdieren en paarden met fysieke- en/of gedragsproblemen en geeft zij regelmatig cursussen en workshops.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.