top of page

Tele-energetische therapie

(behandeling op afstand)

Wat is Tele-energetische therapie

Dit is energetische therapie op afstand. We hebben contact via de telefoon of eventueel ook met beeld (online) en de behandeling is energetisch. Je wordt dus behandeld terwijl je lekker thuis op de bank zit of ligt!

Hoe kan dit nu vraag je je misschien af?


Alles bestaat uit energie en energie kent geen tijd of plaats, het kent geen beperkingen het IS er gewoon. Ik hoef me alleen maar op jou energie af te stemmen en het contact wordt gemaakt (net zoals je bijvoorbeeld aan een knop van de radio draait om een bepaalde zender te vinden of een telefoonnummer intoetst op je telefoon om met iemand anders verbinding te maken). Daarom werkt een behandeling op afstand net zo krachtig als een behandeling in de praktijk.


Afstandsbehandelingen heb ik altijd al in de praktijk toegepast!

Met name dieren en kleine kinderen behandel ik meestal op afstand zodat ze geen onnodige stress ervaren door bijvoorbeeld het reizen. 


Bij volwassen werden de afstandsbehandelingen minder vaak toegepast, omdat zij meestal de voorkeur geven aan een behandeling in de praktijk. 

Totdat Corona in beeld kwam...sindsdien zijn de afstandsbehandelingen steeds polulairder geworden en verveelvoudigd, daarom worden de afstandsbehandelingen nu standaard in de praktijk aangeboden.

De afstandsbehandeling

De afstandsbehandeling kan via de telefoon of eventueel met beeld contact:

  • Bij de aanvraag voor een afstandsbehandeling spreken we een tijd af.
  • Op de afgesproken tijd neem ik contact met je op en zullen we eerst een gesprek voeren. N.a.v dit gesprek zal duidelijk worden waar we aan gaan werken.
  • Daarna mag je ontspannen gaan zitten of liggen op een comfortabele plek. 
  • Ik stem me af op jouw energie en begin met de energetische behandeling. Het kan zijn dat je dan sensaties of andere reacties voelt (dit kan overigens ook al tijdens het voorgesprek gebeuren), maar dit hoeft niet per se. Of je het nu waarneemt of niet, de werking vindt al plaats. Mocht je wel iets voelen kan het zijn in de vorm van reacties of sensaties in je lichaam, in je gedachten of je gevoel.
  • Na de behandeling bespreken we wat je ervaren hebt en wat mijn bevindingen zijn.
  • Mocht het nodig zijn, dan krijg je ook nog oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt.

Als je alleen een begeleidend gesprek of een geleide meditatie wilt is dit ook mogelijk.


bottom of page