top of page

Workshop "Hooggevoelig Zijn"

Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat zij of hun kinderen hooggevoelig zijn. Vaak ziet men dit als iets negtiefs, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Hooggevoeligheid is een kwaliteit, maar doordat onze maatschappij meer op verstand dan op gevoel is ingesteld, voel je je als hooggevoelige vaak anders, onbegrepen en ondergewaardeerd.

Ook kun je last hebben van onverklaarbare lichamelijke klachten. Hier kun je zelf verandering in brengen door met je hooggevoeligheid om te leren gaan!


Ben jij of vermoed jij dat je hooggevoelig bent en zoek je hulp om ermee om te leren gaan? Meld je dan nu aan voor deze workshop.

Deze workshop is ook heel leerzaam voor ouders van hooggevoelige kinderen. Hoe meer kennis je hierover hebt, des te beter kun je je kind(eren) begrijpen en helpen.


De workshop kan (bij behoefte) 1 op 1 gegeven worden of in groepsverband met maximaal 4 personen zodat er voldoende aandacht voor iedereen is.

Het is een interactieve workshop waarin je leert hoe het energetisch stelsel werkt, hoe je de energie van een ander herkent en wat je vervolgens kunt doen om die energie van een ander weer kwijt te raken.

Er wordt aandacht besteed aan de ademhaling, gronding, meditatie en visualisatie en een EHBO-kit bij overprikkeling.

Prijs: € 125,00

Datum en tijd: In overleg.

Vul het aanmeldingsformulier in om je op te geven of bel 06-20266187

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Workshops/Cursussen

bottom of page