top of page

STOPPEN MET ROKEN

Wil je graag stoppen met roken, maar lukt het nog steeds niet?

Vraag jezelf dan eens af of je echt gemotiveerd bent. Wil je het echt? Is het antwoord ja, dan kan ooraccupunctuur dé juiste ondersteuning voor jou zijn!

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn het de lichamelijke verslaving aan nicotine en de verslaving aan de gewoonte die het zo moeilijk maken.

En de ontwenningsverschijnselen die bij het stoppen met roken kunnen optreden (slapeloosheid, irritatie, eet- en snoepaanvallen, etc.) maken het er ook niet makkelijker op...

Uiteraard blijft de motivatie het belangrijkste om een positief resultaat te behalen. Maar ooracupunctuur kan heel doeltreffend worden ingezet als ondersteuning om te stoppen met roken en als hulpmiddel om de ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor het blijvend stoppen gemakkelijker wordt.

Daarnaast zal ook uitgebreid aandacht worden besteed aan de geestelijke verslaving om de wilskracht om rookvrij door het leven te gaan te vergroten.


Auriculo Stoppen met Roken bestaat uit maximaal 2 acupunctuurbehandelingen verdeeld over 3- 4 weken.


Een behandeling bestaat uit het prikken van de zogenaamde oorreflexpunten die voor jou van toepassing zijn!

Dit gebeurt met acupunctuurnaaldjes die ong. 20 minuten in het oor blijven, daarna worden er verblijfsnaaldjes geplaatst die ongeveer 2 weken in het oor blijven zitten.


Met de juiste motivatie is de kans op succes 50 - 70%bottom of page