top of page

Trans-Generatieve Regressie therapie

Wat we allemaal wel weten is dat lichamelijke ziekten erfelijk kunnen zijn. Wat de meesten van ons niet weten is dat je bijvoorbeeld ook trauma's van een voorouder kunt "erven".

Trans-Generatieve Regressie therapie is een manier om 'met terugwerkende kracht' te werken in vorige generaties (en soms ook in vorige levens).

De energetische erfenis die sluipenderwijs van generatie op generatie  kan zijn doorgegeven of is 'blijven hangen' kan het huidige leven behoorlijk beïnvloeden, wat zich kan uiten in klachten van allerlei aard en vorm. Artsen kunnen vaak geen medische oorzaak vinden voor de lichamelijke en/of psychische klachten, de diagnose is dan: SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke klachten). In het geval van SOLK heb je last van lichamelijke klachten die langer dan enkele weken duren en waar een arts geen medische oorzaak voor kan vinden.

De lichamelijke klachten kunnen ook samenvallen met psychische klachten zoals bijvoorbeeld een depressie of een angststoornis.

Met Trans-Generatieve Regressie therapie wordt de oorzaak van de klacht opgespoord, deze kan zich in de vrouwelijke- of de mannelijke generatie, of in een vorig leven bevinden. Zodra de oorzaak is gevonden wordt het genezingsproces in gang gezet, dit proces werkt meteen door op jouw psychische en/of fysieke gesteldheid.

​Enkele Voorbeelden van klachten waarbij Trans Generatieve Regressie Therapie goed bij kan helpen:

  • Angsten: hoogtevrees, niets aan bv. de nek kunnen verdragen, verlatingsangst, bindingsangst, vreemde fobieën, gevoel vervloekt te zijn, je gevangen voelen, angst voor de dood, angst om ouder te worden etc.

  • Gedragingen: je niet kunnen uiten, wantrouwig zijn (vaak van kinds af aan), je willen afzonderen, seksuele obstakels ervaren, snel schrikken, extreem bezorgd zijn, niets af kunnen maken etc.

  • Aandoeningen: Vreemde pijnen, pijnplekken, geestelijke aandoeningen, wijnvlekken, benauwdheid, ontstekingen die continu de kop opsteken, slaapproblemen, schijnbare onvruchtbaar etc.

Een sessie duurt ong. 30 - 45 minuten. Omdat de behandeling erg intens kan zijn wordt er na de behandeling extra tijd uitgetrokken om weer bij te komen. Het is dan ook verstandig om na een Trans-Generatieve Regressie je rust te nemen en in ieder geval geen inspannende werkzaamheden meer in te plannen.

bottom of page