top of page

Testimonials

"Lieve Helen, jij bent het bewijs dat wonderen bestaan!"

B.d.B.


Lieve Helen, ik ben altijd weer blij als ik naar je toe mag komen! Je bent ook zo'n lief, onbevooroordeeld en eerlijk mens.

G.T.


"Wat fijn dat jij op mijn pad bent gekomen lieve Helen. Ik heb er spijt van dat ik niet eerder naar je toe bent gekomen, ik ben je zo dankbaar voor je hulp!"

P.F.


"Helen, je bent voor mij een inspiratiebron geweest in 2018!"

D.V.


"Nu lopen we al 6 jaar bij verschillende dierenartsen en therapeuten voor de allergie van onze hond. Niets hielp en na 1 behandeling van jou is de allergie weg? Ik kan het bijna niet geloven! Bedankt.

S.


"Hoi Helen, wat heb jij met mijn dochter gedaan! Ze was al weken zo moe en na de behandeling van gisteren heeft ze weer energie en voelt ze zich PRIMA!!! Bedankt!"

E.v.d G.


"Workshop schilderen met bijenwas gedaan, super leuke avond gehad. Dankjewel lieverd. Je hebt me weer een lesje zelfvertrouwen gegeven."

M.v.E


"Lieve Helen, Wat heb jij veel voor mij betekend! Jij voelt precies aan wat mensen nodig hebben, bent duidelijk, zonder oordeel en vooral heel eerlijk! Dank je wel voor alle bijzondere en leerzame momenten, je bent een warm en liefdevol mens!"

B.B.

“Lieve Helen ,via via ben ik bij jou terecht gekomen omdat ik last had van angst-/paniekaanvallen. Wat ben ik daar blij om! De behandelingen hebben mij echt geholpen om sterker in mijn schoenen te staan. Ik voel mezelf een stuk zekerder. En paniekaanvallen zijn nu zo goed als weg! Dus bedankt voor alles waar je mij mee geholpen hebt."

M. S.


"Een goede therapeute, Helen heeft mij niet alleen geholpen met mijn lichamelijke klachten, maar heeft mij ook geholpen op spiritueel gebied. Ook voor mijn dieren roep ik regelmatig haar hulp in. Ze heeft altijd liefdevolle aandacht voor mens en dier. "

S.V.


"Dankzij jouw begeleiding en de therapie sta ik veel steviger in mijn schoenen en zie het leven weer veel rooskleuriger in met veel meer zelfvertrouwen. Dankjewel Helen, je bent een goed mens!!"

G.H.


"Door de behandelingen van Helen ben ik een sterker en bewuster mens geworden. Ook heeft ze mijn honden erg goed geholpen via readings.

N.V.


"Helen heeft mij zo goed geholpen mijn leven weer op de rit te krijgen. Echt een aanrader!"

S.


"Helen, je hebt zoveel voor mij betekent. Jij bent voor mij meer waard dan 10 psychologen bij elkaar!"

B.O.


"Lieve Helen, dankzij jou hulp ben ik hersteld van een zware burnout, je bent een topper!"

C.K.


Ben jij klaar voor energetische therapie? Neem dan die stap en klik op;

bottom of page